close
FIGYELEM! Webáruházunk még nem aktív!
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!
termékek
2021.06.30

AKCIÓS MEDENCE NAPOK

KUPON: MED20

Multifunkciós kétoldalú ragasztószalag - Nano Magic Tape, 3 méter, átlátszó

Rendelhető
Cikkszám: 92104
Webshop: Rendelhető! Várható beérkezés .
Bolt: Rendelhető! Várható beérkezés .

Nem tudod, mivel rögzítsd képeidet a falra, csúszásmentessé tennéd a szőnyegedet? Esetleg tartós ragasztót szeretnél, de még nem találtad meg az igazit? Akkor ez a kétoldalas, átlátszó, vízálló ragasztószalag neked való!

A nanogél technológiás ragasztószalag bármilyen anyag rögzítésére megfelelő, legyen szó képekről, dekorációs elemekről, házszámról, fürdőszobai kiegészítőkről, elektronikai cikkekről, szőnyegekről, kulcsokról.

Csúszkál a szőnyeg vagy valamelyik bútor? Vágj belőle egy darabot, és tedd alá! Áthelyeznéd a fali órát vagy a routert? Csak vágj le egy darabot, ragaszd a falra, és megtartja! Nem tudod hova tenni mobiladat töltés közben? Csak vágj egy darabot, ragaszd a falra, és készüléked biztonságban töltődhet!

Az átlátszó ragasztószalag nem hagy nyomot eltávolítás után, és rengetegszer újra felhasználható, miután lemostad; felhasználási területeinek szinte semmi nem szab határt, bármilyen sima, száraz és zsírmentes felületen biztosan tart.

A kétoldalú ragasztószalagok igazán hasznosak, hiszen gyorsan rögzíthetők általuk majdnem bármi és nem járnak a felület sérülésével. Hátrányuk, hogy nem mindegyik tapad annyira jól minden felületen és gyakran nehéz levenni nyom nélkül. Szerencsére a “Nano Magic Tape” ragasztószalagra egyik sem igaz. 

Fényes, sima felületen nagyon erősen tapad és ami fontos, hogy a lefele irányuló húzóerőnek jelentősen ellenáll, már egy kisebb darab is meglepően nagy súlyt képes megtartani.

Ugyanakkor ha kell kell szedni, akkor azért lejön egyben és nem cafatokban kell levakarni, ráadásul ragasztó nyomot sem hagy.

De például festett falon is megállja a helyét, vagy porózusabb, kevésbé egyenletes felületen. Amire azért figyelni kell, hogy a festett falról a festéket leszedheti az eltávolításakor. Mosható és újra használható, ha koszolódna.

Ugyanúgy tekercsben érkezik, viszont tipikusan jóval vastagabb, mint a normál ragasztószalagok (általában 1mm). Ennek két előnye is van:

 1. nem teljesen sima felületen is erősen ragad, mert az egyes részeket jól kiegyenlíti a vastagsága által
 2. sokkal könnyebben leszedhető, nem szakad darabokra

Főbb jellemzői:

 • Kétoldalas multifunkciós ragasztószalag
 • Tetszés szerint vágható
 • Eltávolítható, mosható és újrahasználható
 • Átlátszó, nem hagy nyomot
 • Bármilyen tárgy ragasztására alkalmas
 • Akár benti, kinti használatra is
 • Anyag: akril gél
 • 3 méter hosszú
 • Szélesség: 30 mm
 • Vastagság: 1 mm
3 990 Ft
3 990 Ft
Kezdete: 2021.06.15   A készlet erejéig!
2021.06.30

-20% KEDVEZMÉNY MINDEN TOKRA

KUPON: TOK20

Nem vásárolható!

USP szövegek jönnek is

Ami segíti az eladást

Ez egy 3. sor

okke.unas.hu
Cím szöveg
Elem részletes leírása
okke.unas.hu
Cím szöveg
Elem részletes leírása
okke.unas.hu
Cím szöveg
Elem részletes leírása
okke.unas.hu
Cím szöveg
Elem részletes leírása