Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
termékek

Rólunk

Az Interalfa-Complex Kft. 1991.-ben alakult magyar tulajdonú családi vállalkozásként. Kijelenthetjük, hogy az Illatszer és szépségápolási piacon az alapoktól építettük fel Illatszer Nagykereskedelmi cégünket. Lépésenként haladtunk előre és tanultuk meg a hazai Parfüm és Illatszer piacot. Fő profilunk kezdetben bizsuk készítése, forgalmazása volt. Később a tevékenységi körünk illatszer nagykereskedelemre változott. 1996-tól számos szerződést kötöttünk több külföldi gyártóval, termékeik magyarországi forgalmazására.

Az OKKE.HU Áruház létrehozása egy nagyobb fejlesztés eddigi legfontosabb állomása. Alkalmazkodva korunk gyors változásaihoz egy előre mutató fejlesztésbe kezdtük, melynek köszönhetően kereskedelmi partnereinket tiszteletben tartva termékeinkkel kiléptünk az online térbe. Azonban immáron az OKKE.HU Áruházban kereskedelmi partnereink termékeit is becsatornáztuk, hogy szélesebb választékot biztosítsunk vásárlóinknak. Későbbiekben nemzetközi porondon is megtalálhatóak lesznek a termékeink. Szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk nagykereskedelmi és kiskereskedelmi partnereinknek.

Olyan termékkörrel rendelkezünk, amely a minőség mellett megfizethető a vásárlók számára. Az Interalfa-Complex Kft. ma az egyik legnagyobb parfüm, piperecikk forgalmazó cég Magyarországon. Forgalmunk több, mint 6,1 millió euro, az alkalmazottak száma 20 fő. 2015-ben költöztünk jelenlegi irodaházunkba, a Szőnyi útra, ezzel párhuzamosan a logisztikai tevékenységünket kiszerveztük az ECO Magyarország Logisztikai Kft.-hez. Ezáltal sikerült javítanunk a kiszolgálás minőségén és gyorsaságán.

A 2020.-ban elindított Online Kereskedelmi fejlesztéseinknek folyamatos kihívásokat támasztanak felénk. Informatikai, termék és logisztikai fejlesztések tekintetében egyaránt. Napjainkra több áruházat is üzemeltetünk, melyekben specifikált termékeket találhat meg aki oda látogat.

Webáruház logisztikánkat az ország leginnovatívabb webáruház kiszolgálója végzi. A WEBSHIPPY Logisztikai központ világszínvonalú raktározási és kiszolgálási megoldásokat nyújt. Ezeknek köszönhetően vásárlóink a leggyorsabb és legkiválóbb kiszolgálásban részesülhetnek minden alkalommal.

Az Interalfa-Complex Kft. által forgalmazott termékekkel országszerte és természetesen más országokban is találkozhatsz. Több száz kifejezetten fontos partnerünket felsorolni sajnos itt nem áll módunkban. A nagyobb partnereinket szeretnénk megemlíteni és így már bizonyosan Te is tudhatod, hogy termékeinket már szinte bárhol megtalálhatod.

KIEMELT PARTNEREINK

  • Rossmann Drogéria Hálózat
  • DM Drogeria Markt Hálózat
  • Müller
  • Spar és Interspar üzletek
  • Tesco Magyarország
  • Auchan
  • Douglas Parfüméria
  • Az országban található számottevő Illatszer és Kozmetikai Nagykereskedéseiben

KIEMELT ONLINE PARTNEREINK:

FORGALMAZOTT TERMÉKEINK ÉS MÁRKÁINK:

Az Interalfa-Complex Kft. Közel 1000 különböző saját terméket forgalmaz folyamatosan. Jelentős márkákat és gyártókat képviselünk Magyarországon és több gyártónak Közép-európai, valamint meghatározott régióknak vagyunk disztribútora. Forgalmazott termékeink köre a teljesség igénye nélkül: Női Parfümök, Férfi Parfümök, Díszdobozok, Tusfürdők, Habfürdők, Arc és Ajakápolási termékek, Dezodorok, Folyékony szappanok, Testápolók-Krémek, Baba Törlőkendők.

Márkáink sorára is kifejezetten büszkék vagyunk:

Afnan Parfümök

America Parfüm Család

Breeze Cosmetics

Chic and Glam Parfüm Család

Clinians Kozmetikai Termékek

Creation Lamis Parfümök

Cuba Parfümök

Dubai Oriental Parfümök

Malizia Termékek

Glicemille Termékek

Nidra Testápolási Termékek

New Brand Parfümök

Star Nature Parfümök

U.S. Prestige Parfümök

WaterWipes BIO – A Világ Legtisztább Törlőkendője

Zoya Collection Parfümök

 

Az OKKE.HU Áruházban azonban több 10000 termék közül válogathat mindenki, aki ellátogat hozzánk. Baba-Mama termékek, Szabadidő és Utazással kapcsolatos termékek, Telefontokok és egyéb telefon kiegészítők, Háztartási termékek és még sorolhatnánk hosszan széles választékunk kategóriáit. Célunk, hogy extra gyors és pontos kiszolgálással számos terméket vásárolhasson meg mindenki egy helyen.

Nemzetközi kapcsolataink mára több országban is működnek. Kínától az Egyesült Államokig, Franciaország, Spanyolország, Egyesült Arab Emirátusok, Anglia, Olaszország, Hong Kong, Luxemburg, Írország. Partnereinkkel kifejezetten jó kapcsolatot ápolunk, melynek köszönhetően biztosított a kiemelkedő termékfejlesztés, valamint áruellátottság.

OKKE.HU
Akciók - Ajándékok
OKKE.HU
16:45 Rendelsz Raktárról
OKKE.HU
Több mint 40000 termék
OKKE.HU
Budapesten akár aznap!